Loading...

Thjeshtësi dhe kualitet

Zëri jonë është jehona e suksesit!
Klinikë dentare
Pajisje, vegla dhe materiale të ndryshme për përdorim në klinikat dentare
Laborator dentar
Pajisje, vegla dhe materiale të ndryshme për përdorim në laboratorët dentarë
Trajnime
Trajnime dhe organizime të ndryshme me qëllim të ngritjes së njohurive në fusha të ndryshme të stomatologjisë
Image
Blerje nga vendi juaj i punës

Katalogu

Për qasje sa më të lehtë në artikujt tonë dhe blerje në kohën kur është më e përshtatshme për ju

  • Shportë fleksibile
  • Informata për çdo produkt
  • Blerje e lehtë
  • Pranim i produkteve brenda 24-48 orësh

Katalogu

Image
Ju pyesni, ne ju përgjigjemi me kënaqësi

Pyetjet më të shpeshta

Ofroni produkte për klinikë apo laborator dentar?

Ne ofrojmë produkte për klinikat dentare dhe gjithashtu për laboratorët dentarë. Orientimi jonë në ofromin e produkteve bëhet në bazë të kërkesave të klientëve dhe trendeve botërore të zhvillimit stomatologjik

Produktet tona mund t'i bleni në depon tonë në Pejë apo në katalogu tonë online. Gjithashtu produktet tona mund t'i porosisni përmes zyrtarëve tonë të marketingut gjatë vizitave të tyre

Ne ofrojmë trajnime të ndryshme për klinikat dhe laboratorët dentarë, varësisht nga kërkesat e klientëve në përfitimin e njohurive rreth produkteve që ne i distribuojmë. Ofrojmë trajnime në formë të puntorive, demonstrimeve, seminareve etj.

Pragmadent është organizim që në përmbajtje ka ligjerime, demonstrime, panair dhe është i fokusuar në ngritjen e njohurive rreth teknologjisë dentare. Mbahet një herë në vit. Informata më të detajuara mund të gjeni në faqen e Pragmadent

Mund të na gjeni në Pejë, Rr. Avni Rrustemi.

Aktivitete të veçanta

Aktivitetet tona

Aktivitetet tona planifikohen dhe realizohen sipas kërkesave dhe nevojave të klientëve tonë

Image

Pragmadent

Dita e teknologjisë dentare
Image

Demonstrime

Demonstrime të materialeve stomatologjike
Image

Puntori

Punë e përbashkët
Image

Seminare

Mësim i përbashkët
Image

Trajnime zingjirë

Trajnim në vend të punës
Image

Master klasa

Cikli i plotë doktor/teknik